Kérjük, figyelmesen olvassa el a weblapunk alábbi használati feltételeit! 

A MAHART Container Center Kft. által üzemeltetett www.containercenter.hu címen elérhető portál oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt használati feltételeket. Amennyiben nem ért egyet a következő feltételekkel kérjük, ne nyissa meg web oldalainkat!

 

Információk

A www.containercenter.hu web oldalain megjelenő információk, adatok, kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a MAHART Container Center Kft. felelősséget nem vállal. A MAHART Container Center Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. 

 

Online szolgáltatásaink használata a MAHART Container Center Kft. által üzemeltetett honlap használójának tilos kiadnia magát más felhasználónak vagy más személynek, és érvénytelen e-mail címmel regisztrálnia. Közönséges, goromba nyelvezet használata a weblaphoz való hozzáférés felfüggesztését eredményezheti.   

 

Szerzői jog

A www.containercenter.hu web-oldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a MAHART Container Center Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. 

 

Személyes adatok védelme

A MAHART Container Center Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a MAHART Container Center Kft. részére, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a MAHART Container Center Kft. - (www.containercenter.hu) - nyilvántartsa és titokként kezelje. 

 

Köszönjük együttműködését és megértését!