Terminálunk egyablakos szolgáltatást kínál minden ügyfelének az import vagy export rakott konténerek ügyintézéséhez. Import vagy export konténerének termináli ügyintézéséhez kérjük lépjen kapcsolatba import, illetve export részlegünkkel a Munkatársaink elérhetősége menüpontban megadott elérhetőségeken.

Ezúton szeretné a terminál ügyfeleit informálni arról is, hogy konténerek termináli státuszáról információt csak a terminál felé rendelkező fél (általában vasúti operátor, konténer tulajdonos, vagy szállítmányozó társaságok), vagy annak meghatalmazottja részére tud adni.

A termináli ügyintézés gyorsabbá tételéhez a terminál kéri tisztelt ügyfeleit, hogy import vagy export rakott konténer, illetve üres konténer ügyintézésével kapcsolatos rendelkezéseikhez mindig használják az illetékes termináli részleg gyűjtő e-mail címét ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rakott konténerek esetében, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. üres konténerek esetében).

A terminál felé leadott rendelkezés esetében kérjük, ne feledje megadni a rendelkezés alá tartozó konténer számát, vagy üres konténerek esetében referenciaszámot. Közúti kifuvarozásról szóló rendelkezés esetén kérjük, mindig jelöljék a konténer számát, közúti gépjármű rendszámát, kifuvarozás tervezett időpontját, és sofőr nevét. Rendelkezéseik leadásánál kérjük, ügyeljenek az adminisztrációs termináli részlegek korlátozott nyitva tartására.

Import-export ügyintézéssel kapcsolatos kérdése esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.