Tájékoztatás terelésről

Tisztelt Partnerünk!

A BUDAPEST DOCK területén folyó infrastrukturális beruházás keretében 2022. augusztus 28-ától megkezdődik a Nyíltrakodói I. számú vasúti vágány közúti átjárójának az átépítése. A kivitelezési munkák következtében a Budapest, XXI. kerület Petróleum útról nyíló IV. számú Déli portánk felől behajtva a  Gabonatárházi út, Szikratávíró út felé történő tovább haladás csak a jelen levelünkhöz mellékelt térképen jelzett terelőúton át lehetséges, melyet a  kihelyezett táblák is mutatnak.

A terelő út földút, mely ugyan lehetővé teszi a  kétirányú közlekedést, de az út szélessége, valamint az utat keresztező vasúti vágányok miatt a megengedett haladási sebesség 5 km/h. A forgalmat a kivitelező munkatársai személyesen is irányítják a helyszínen, de kérjük, hogy nagy körültekintéssel közlekedjenek ezen az  útszakaszon.

A XXI. kerület Weiss Manfréd útról a BUDAPEST DOCK I. számú Északi portája felől tehergépjárművel és személygépkocsival, valamint a II. számú portán keresztül személygépjárművel és 3,5 tonnás tehergépjárművel továbbra is korlátozás mentesen lehetséges a behajtás és a közlekedés.

Kérjük, hogy amennyiben úti céljuk megengedi, úgy az I. és II. számú portánkat vegyék igénybe a kivitelezés időtartama alatt.

 

Közreműködő együttműködésüket és türelmüket megköszönve!