Gyapjútárházi út

Tisztelt Partnereink!

A Budapest DOCK útfelújításával kapcsolatosan korábban közzétett kivitelezési ütemet a kivitelezés közben feltárt közműhelyzet miatt módosítani kellett. A terminál megközelítésére szolgáló „Gyapjútárházi út” felújítása így a következő ütemekben fog megvalósulni:

  1. 2024.10.05-én 07-17 óra között A Gyapjútárházi út Synlab felőli bevezető szakasza kapja meg az aszfalt kopóréteg burkolatot, egy ütemben, teljes útzárral. Ez idő alatt a kamionforgalom a kijárattól jobbra kifordulva tudja elhagyni a terminált a Gyapjútárházi út – vasúti átjáró – Gabonatárházi út útvonalon.
  2. 2024.10.07-11.08 között a Gyapjútárházi út Szemlehely és műhely-vasúti átjáró közötti szakasza lesz felújítva. A tehergépkocsi és személygépkocsi forgalom is a szokott útvonalon tud közlekedni a kikötői 2. porta (Synlab irodaház ) felől. A vám szemlehely mellett tilos lesz majd megállni az üzemanyagtöltő állomás zavartalan megközelítése miatt.
  3. 2024.11.11 – 11.22 között teljes pályás útzár lesz az MCC terminál tehergépkocsi kijárat és Vámparkoló között. A teherforgalom a szokott útvonalon tud közlekedni, míg a személygépkocsi forgalom az MCC parkolóját a Gabonatárházi út – vasúti átjáró – Gyapjútárházi út – Vám kamion parkoló útvonalon keresztül lehet megközelíteni. Ez idő alatt a vám szemlehely mellett tilos lesz majd megállni.

Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük, kérjük az útfelújítás alatt a fenti megközelítési útvonalakat használják partnereink. Együttműködésüket köszönjük.