Import-export konténer ügyintézés

Terminálunk egyablakos szolgáltatást kínál minden ügyfelének az import vagy export rakott konténerek ügyintézéséhez. Import vagy export konténerének termináli ügyintézéséhez kérjük lépjen kapcsolatba import, illetve export részlegünkkel a Munkatársaink elérhetősége menüpontban megadott elérhetőségeken.

Ezúton szeretné a terminál ügyfeleit informálni arról is, hogy konténerek termináli státuszáról információt csak a terminál felé rendelkező fél (általában vasúti operátor, konténer tulajdonos, vagy szállítmányozó társaságok), vagy annak meghatalmazottja részére tud adni.

A termináli ügyintézés gyorsabbá tételéhez a terminál kéri tisztelt ügyfeleit, hogy import vagy export rakott konténer, illetve üres konténer ügyintézésével kapcsolatos rendelkezéseikhez mindig használják az illetékes termináli részleg gyűjtő e-mail címét
import@containercenter.hu,
illetve 
export@containercenter.hu rakott konténerek esetében, 
depo@containercenter.hu üres konténerek esetében.

A terminál felé leadott rendelkezés esetében kérjük, ne feledje megadni a rendelkezés alá tartozó konténer számát, vagy üres konténerek esetében referenciaszámot. Közúti kifuvarozásról szóló rendelkezés esetén kérjük, mindig jelöljék a konténer számát, közúti gépjármű rendszámát, kifuvarozás tervezett időpontját, és sofőr nevét. Rendelkezéseik leadásánál kérjük, ügyeljenek az adminisztrációs termináli részlegek korlátozott nyitva tartására.

Import-export ügyintézéssel kapcsolatos kérdése esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba a mail@containercenter.hu e-mail címen.